Gemiddelde tijdsdruk: ∆∆∆

Algemene beschrijving

De AJW-commissie is verantwoordelijk voor het regelen van een weekendje weg voor alle leden van het ACD. Dit weekend vindt meestal plaats rond februari/maart, ieder jaar op een andere locatie ergens in Nederland. Tijdens dit weekend zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden, met altijd een speciale extra activiteit. Natuurlijk is het ook belangrijk om het eten en drinken te verzorgen en er met zijn allen een onvergetelijk weekend van te maken!

Is deze commissie iets voor mij?

Uiteraard! Als je het leuk vindt om activiteiten te organiseren of om deze vaardigheid verder te ontwikkelen, is deze commissie zeker iets voor jou. Ook is het handig als je een beetje stressbestendig bent: de laatste paar dagen voor vertrek zijn de drukste dagen en hier zal ook het meeste nog geregeld moeten worden. Natuurlijk ben je op het weekend zelf niet altijd verantwoordelijk en kan je zelf ook een beetje lol hebben en je studiegenoten nog beter leren kennen!

Voorbeeld van onze commissie

In 2016 was het AJW van 10 tot en met 12 maart in Brabant. Dit weekend had het thema “Leger”. Verschillende groepjes streden om de macht waarna Amerika helaas de strijd verloor en Rusland aan de macht kwam (met Noord-Korea en Duitsland als goede 2e en 3e). Deze strijd begon vrijdag al in het bos en ging zaterdag verder met verschillende spellen en een zwaar bootcamp. ‘s Avonds legde we de strijdbijl kort neer voor een potje boogschieten. Zondag werd, na het opruimen, het slagveld weer verlaten. Kortom, een leuk en gezellig weekend!

Voorzitter: Wendy Kossen
Secretaris:
Marco Schaap
Penningmeester:
Bastiaan Kooij
Leden:
Rens van Roosmalen en Julian Ruijter

De AJW-commissie is te bereiken via het volgende mailadres: ajwacd@gmail.com.