Wintersportcommissie

Algemene beschrijving

De wintersportcommissie organiseert ieder jaar de ACD wintersport. De commissie organiseert deze onvergetelijke reis en start ongeveer een jaar van tevoren. Doordat zij zoveel mogelijk sponsors bij elkaar sprokkelen en reisorganisaties tegen elkaar onder laten bieden wordt het mogelijk gemaakt om de reis voor een studentenprijsje te presenteren.

Is deze commissie iets voor mij?

De commissietaken variëren sterk. Naast de klassieke rolverdeling voor de vergadering met een voorzitter, secretaris en penningmeester, beschikt te commissie ook over een commissaris PR & Acquisitie. Dit commissielid is ook zeker onmisbaar, omdat de wintersportreis natuurlijk het liefst zo betaalbaar mogelijk aangeboden moet worden. Daarnaast is communicatie zeer belangrijk voor het organiseren van de wintersport en zijn de commissieleden verantwoordelijk voor het verloop van de reis. Lijkt het je leuk om het gezelligste uitje van het ACD te organiseren voor je medestudiegenoten, dan is deze commissie zeker wat voor jou.

Voorbeeld van onze commissie

In februari 2018 gaat het ACD voor het eerst in hele lange tijd weer op wintersport. Op 1 februari zal de bus vertrekken naar Avoriaz, één van de grootste skigebieden van Europa.

Voorzitter: Pim Broersen
Secretaris:
Anissa Haim
Penningmeester:
Rens Ham
Commissaris PR & Acquisitie: Bart de Mooij
Leden: Roy van Sluis

De wintersportcommissie is te bereiken via het volgende mailadres: acdwintersportcommissie@gmail.com.