Acquisitiecommissie

Gemiddelde tijdsdruk: ∆∆

Gemiddelde samenstelling: goede mix van bachelor- en masterstudenten

Algemene Omschrijving

De acquisitiecommissie is een commissie die streeft naar het vastleggen van samenwerkingen tussen (chemische) bedrijven en het ACD. Hierbij bieden wij adverteermogelijkheden (banners, posters, posts) en speciale evenementen. Deze samenwerkingen zijn heel belangrijk voor het ACD, omdat zonder de bedrijven wij een groot deel van onze inkomsten missen. En hoe minder inkomsten, hoe minder evenementen er kunnen zijn.

Is deze commissie iets voor mij?

Als acquisitie-lid heb je veel contact met bedrijven. Dit betekent dat je belt, mailt en op alle andere mogelijke manieren contact opzoekt. Je legt hierdoor al veel contact met de wereld die je na je studie ingaat. Als dit je ook maar enigszins aanspreekt dan is de acquisitiecommissie zeker iets voor jou.

Voorbeeld van onze commissie

Op 23 juni 2017 heeft de acquisitiecommissie een bedrijvendag georganiseerd. Het doel hiervan was om de ACD-leden kennis te laten maken met de chemische bedrijvenwereld. Na veel bellen en een hele hoop mails was het uiteindelijk gelukt om sprekers te krijgen van AkzoNobel, Incotec, SCM en Avantium. Daarnaast was er ook nog eens een gratis lunch gesponsord door AkzoNobel zelf. Een van de voorbeelden van hoe contact met bedrijven voor de leden erg concrete voordelen heeft.

Voorzitter: Tim de Groot
Secretaris: Ben Kras
Penningmeester: Sverre Overdijk

De acquisitiecommissie is te bereiken via het volgende mailadres: Partners@acdweb.nl.