Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alumni borrel + diner

11 juni 16:00 22:00

De Verenigde Oud-Leden ACD (VOLA) heeft een reünistenborrel gepland op zaterdag 11 juni 2022 van 16:00-18:00 uur bij IJver Amsterdam (Scheepsbouwkade 72 1033 WM Amsterdam Nederland) als onderdeel van de (verlate) viering van de 75ste verjaardag van het ACD. Deze borrel is de uitgelezen mogelijkheid om herinneringen over uw studietijd op te halen en oud-ACD’ers terug te zien. Na de borrel zal een afsluitend diner plaatsvinden, welke voor VOLA-leden tegen een gereduceerde prijs zal zijn en voor de overige alumni €30.50 zal kosten. 


We horen graag of u aanwezig bent bij deze reünisten activiteit. Hiervoor zouden wij u willen vragen om dit formulier in te vullen voor donderdag 26 mei 23:59 uur, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er genoeg versnaperingen tijdens de borrel en maaltijden bij het diner klaarstaan. Let op!: zonder aanmelding van uw kant, kunnen wij u geen toegang tot de borrel en het diner verlenen.
We kijken ernaar uit om u te zien bij de reünisten activiteit. We zijn ons ervan bewust dat wij ons mogelijk moeten aanpassen aan de geldende corona maatregelen en zullen u hier ook van op de hoogte houden. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om deze te mailen naar vola.acd@gmail.com