Programma

Het Lustrum bestuur van 2020-2021 informeert jullie met trots over alle geplande evenementen via deze website pagina, maar ook via social media zoals onze Instagram (@acdlustrum) en Facebook (Stichting Lustrum Amsterdams Chemisch Dispuut)! Alle inschrijfformulieren voor de activiteiten zullen hier op de website beschikbaar worden  (achter de inlog), maar de meeste promotie en updates zullen te volgen zijn via de social media kanalen!

Wil jij nou bij een van de activiteiten zijn, maar heb je geen login gegevens: mail ons dan! 

Als gevolg van het corona virus hebben er al verschillende wijzigingen plaatsgevonden achter de schermen en verdere wijzigingen van de plannen kunnen niet worden uitgesloten als de maatregelen veranderen. Desalniettemin hopen wij ons aan het huidig gepresenteerde programma vast te kunnen houden!
Informatie en inschrijf/zoomlink aankomende activiteiten:

PROJECT 75: DIY AVOND – VRIJDAG 15/01/2021

Nieuwe jaar, nieuwe jij, nieuwe activiteiten! Gezellig samen knutselen en creatief, show ons jullie beste kwaliteiten. Ben jij na weken lockdown ook zo klaar met netflix en TV? Pak je potloden, keukengerei en andere DIY spullen en doe lekker mee! Pak erbij die comfortabele of grappige onesie, en bereid je voor op een lekker avondje thuis-chemie. Schrijf je snel in voor je activiteit naar keuze, want de mogelijkheden zijn echt reuze! Vergeet niet de juiste spullen in huis te halen, want zonder de benodigdheden kan je niet mee doen en zit je te balen.
Hieronder kan de zoomlink en de inschrijflink gevonden worden, achter de inlog.

PROJECT 75: ESCAPE ROOM – DONDERDAG 11/02/2021

Na het overleven van de eerste maand van het nieuwe jaar, de lockdown en de avondklok is het tijd om te ontsnappen. Lukt het jou om uit de escape room te komen? Meld je hieronder dan aan! De zoomlink kan ook hieronder gevonden worden, beide achter inlog.