Programma

Het Lustrum bestuur van 2020-2021 informeert jullie met trots over alle geplande evenementen via deze website pagina, maar ook via social media zoals onze Instagram (@acdlustrum) en Facebook (Stichting Lustrum Amsterdams Chemisch Dispuut)! Alle inschrijfformulieren voor de activiteiten zullen hier op de website beschikbaar worden  (achter de inlog), maar de meeste promotie en updates zullen te volgen zijn via de social media kanalen!

Wil jij nou bij een van de activiteiten zijn, maar heb je geen login gegevens: mail ons dan! 

Als gevolg van het corona virus hebben er al verschillende wijzigingen plaatsgevonden achter de schermen en verdere wijzigingen van de plannen kunnen niet worden uitgesloten als de maatregelen veranderen. Desalniettemin hopen wij ons aan het huidig gepresenteerde programma vast te kunnen houden!
Informatie en inschrijf/zoomlink aankomende activiteiten:

PROJECT 75: Old Skool Game Tournament – DONDERDAG 01/04/2021

Ah wat leuk, weer even een rustig avondje spelletjes spelen. Jah, niet dus! Dit wordt namelijk een helse strijd in spellen zoals galgje, bomventje, halve minuut en zeeslag. Speel al je tegenstanders het internet af en wie weet win je (als duo) wel een leuk prijsje. En mocht je nog geen teamgenoot hebben, kunnen we er uiteraard iemand voor je vinden.

PROJECT 75: Pin the Point – DINSDAG 18/05/2021

Op dinsdag 18/05/21 zal het virtuele avontuur Pin the Point plaatsvinden van 19:00 – 22:00. Los de doe-opdrachten op om credits te verdienen. Met de credits kun je toegang kopen tot reisvragen: raadsels die je op moet lossen om tot een locatie ergens op aarde te komen. Stel een team samen en meld je met elkaar aan of meld je alleen aan en laat je verassen door de SLA. Deze activiteit is volledig corona-proof, maar kan ook zeker gezellig fysiek als de overheidsregels het toelaten. Zoomlink en inschrijflink zijn hieronder te vinden, achter inlog.