Programma

Het Lustrum bestuur van 2020-2021 informeert jullie met trots over alle geplande evenementen via deze website pagina, maar ook via social media zoals onze Instagram (@acdlustrum) en Facebook (Stichting Lustrum Amsterdams Chemisch Dispuut)! Alle inschrijfformulieren voor de activiteiten zullen hier op de website beschikbaar worden  (achter de inlog), maar de meeste promotie en updates zullen te volgen zijn via de social media kanalen!

Wil jij nou bij een van de activiteiten zijn, maar heb je geen login gegevens: mail ons dan! 

Informatie en inschrijflink aankomende activiteiten:

SLAxVOLA Alumni Drinks + Diner – Zaterdag 05/02/2022

De Verenigde Oud-Leden ACD (VOLA) en Stichting Lustrum ACD (SLA) werken samen voor de reünistenborrel op zaterdag 5 februari 2022 van 15:00-18:00 uur bij IJver Amsterdam (Scheepsbouwkade 72 1033 WM Amsterdam Nederland) als onderdeel van de (verlate) viering van de 75ste verjaardag van het ACD. Deze borrel is de uitgelezen mogelijkheid om herinneringen over uw studietijd op te halen en oud-ACD’ers terug te zien. Na de borrel zal een afsluitend diner plaatsvinden, welke voor VOLA-leden tegen een gereduceerde prijs zal zijn en voor de overige alumni €28.50 zal kosten.

We horen graag of u aanwezig bent bij deze reünisten activiteit. Hiervoor zouden wij u willen vragen om dit formulier in te vullen voor donderdag 20 januari 23:59 uur, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er genoeg versnaperingen tijdens de borrel en maaltijden bij het diner klaarstaan. Let op!: zonder aanmelding van uw kant, kunnen wij u geen toegang tot de borrel en het diner verlenen.
We kijken ernaar uit om u te zien bij de reünisten activiteit. We zijn ons ervan bewust dat wij ons mogelijk moeten aanpassen aan de geldende corona maatregelen en zullen u hier ook van op de hoogte houden. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om deze te mailen naar vola.acd@gmail.com

Meld je hier aan!