Programma

Het Lustrum bestuur van 2020-2021 informeert jullie met trots over alle geplande evenementen via deze website pagina, maar ook via social media zoals onze Instagram (@acdlustrum) en Facebook (Stichting Lustrum Amsterdams Chemisch Dispuut)! Alle inschrijfformulieren voor de activiteiten zullen hier op de website beschikbaar worden  (achter de inlog), maar de meeste promotie en updates zullen te volgen zijn via de social media kanalen!

Wil jij nou bij een van de activiteiten zijn, maar heb je geen login gegevens: mail ons dan! 

Als gevolg van het corona virus hebben er al verschillende wijzigingen plaatsgevonden achter de schermen en verdere wijzigingen van de plannen kunnen niet worden uitgesloten als de maatregelen veranderen. Desalniettemin hopen wij ons aan het huidig gepresenteerde programma vast te kunnen houden!
Informatie en inschrijf/zoomlink aankomende activiteiten:

PROJECT 75: ESCAPE ROOM – DONDERDAG 11/02/2021

Na het overleven van de eerste maand van het nieuwe jaar, de lockdown en de avondklok is het tijd om te ontsnappen. Lukt het jou om uit de escape room te komen? Meld je hieronder dan aan! De zoomlink kan ook hieronder gevonden worden, beide achter inlog.

PROJECT 75: Old Skool Game Tournament – DONDERDAG 01/04/2021

Ah wat leuk, weer even een rustig avondje spelletjes spelen. Jah, niet dus! Dit wordt namelijk een helse strijd in spellen zoals galgje, bomventje, halve minuut en zeeslag. Speel al je tegenstanders het internet af en wie weet win je (als duo) wel een leuk prijsje. En mocht je nog geen teamgenoot hebben, kunnen we er uiteraard iemand voor je vinden.