Programma

Het Lustrum bestuur van 2020-2021 informeert jullie met trots over alle geplande evenementen via deze website pagina, maar ook via social media zoals onze Instagram (@acdlustrum) en Facebook (Stichting Lustrum Amsterdams Chemisch Dispuut)! Alle inschrijfformulieren voor de activiteiten zullen hier op de website beschikbaar worden  (achter de inlog), maar de meeste promotie en updates zullen te volgen zijn via de social media kanalen!

Wil jij nou bij een van de activiteiten zijn, maar heb je geen login gegevens: mail ons dan! 

Als gevolg van het corona virus hebben er al verschillende wijzigingen plaatsgevonden achter de schermen en verdere wijzigingen van de plannen kunnen niet worden uitgesloten als de maatregelen veranderen. Desalniettemin hopen wij ons aan het huidig gepresenteerde programma vast te kunnen houden!

HET HELE JAAR – PROJECT 75

We hebben een aantal ideeën voor activiteiten die we tussendoor willen organiseren. Echter, zijn dit nogal veel ideeën en zijn we benieuwd naar jullie mening! Stem daarom op jouw favoriete activiteit en wie weet win je wel een prachtige prijs!

OPENING – VRIJDAG 06/11/2020

ONLINE MINI-SYMPOSIUM – DONDERDAG 12/11/2020

In samenwerking met de LEC zal de SLA toch een kleinschaliger, online symposium organiseren dit studiejaar. Het grote symposium waar voor corona in Nederland kwam al hard aan werd gewerkt, zal worden gehouden in november volgens studiejaar, gezien we deze sprekers en ook al het publiek toch de sfeer van het grote auditorium op de VU niet willen ontnemen!

Meer informatie over het online mini-symposium volgt snel.

REÜNISTEN DINER EN BORREL – ZATERDAG 20/02/2021

Nieuw jaar, nieuwe evenementen! Elk Lustrumjaar wordt er een reunistenborrel georganiseerd zodat oudere generaties ACD’ers gezellig weer samen kunnen komen, nieuwe generaties kunnen ontmoeten en met hun oude studiemaatjes kunnen praten onder het genot van een drankje!

Tegen het nieuwe jaar zal hierover meer informatie beschikbaar worden!

OUDERDAG OP DE UNIVERSITEIT, ONE DAY ONLY – ZATERDAG 13/03/2021

Eens in de zoveel tijd wordt er een ouderdag georganiseerd zodat de studenten een mogelijkheid krijgen om hun ouders een dagje mee te kunnen nemen naar de plek waar ze altijd zo hard leren en waar ze hun vrienden hebben ontmoet! Het leek ons een goed idee om dit jaar weer eens zo’n editie voor te bereiden, dus aankomend voorjaar zal er op een zaterdagmiddag een mooi programma gepland worden, met afsluitend een borrel. Meer details hierover zullen later bekend worden gemaakt!

ACD BESTUREN DINER + LENTE GALA – DONDERDAG 01/04/2021 (JA ECHT OP 1 APRIL)

Elk Lustrum wordt er een besturendiner verzorgd door het Lustrum bestuur, zo ook deze editie! Op deze bijzondere avond zal eerst een speciaal diner worden verzorgd, waarna iedereen, ook alle andere leden en oud-leden worden uitgenodigd voor het speciale Lente Gala. Het zal een chique avond worden, op een prachtig aangeklede locatie, dus haal je mooiste galajurk maar uit de kast! Meer informatie zal later volgen!

ACD SPORTDAG – VRIJDAG 11/06/2021

Bijna het einde van het collegejaar! Om in het hopelijk stralende weer lekker buiten met elkaar te genieten zal er een sportdag worden georganiseerd! De locatie hiervan en de verschillende sporten zullen later dit studiejaar bekend worden gemaakt!

ACD VERJAARDAG + HET GROTE SYMPOSIUM – NOVEMBER 2021

Om het Lustrum jaar sprankelend af te sluiten zal er een groot verjaardagsfeest worden gegeven en een mooi groot symposium!