Solliciteer nu voor het 72e bestuur des Amsterdams Chemisch Dispuuts!

Een jaar lang met een groep mensen een vereniging draaiende houden. Mensen aansturen en motiveren, het organiseren van borrels, lezingen en excursies, het opbouwen van een uitgebreid netwerk en je medestudenten ondersteunen bij hun studie. Klinken deze dingen jou als muziek in de oren? Twijfel dan niet en solliciteer voor het 72e bestuur des Amsterdams Chemisch Dispuuts!

Hoe gaat de procedure dit jaar in z’n werk?

Stap 1. De eerste stap op weg naar een plek in het 72e bestuur is een motivatiebrief + CV te sturen naar socoacd@gmail.com voor woensdag 19 april 2017 23:59.

Stap 2. Je wordt uitgenodigd door de SoCo voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek zal de SoCo jou vragen stellen om een beter beeld van jou te krijgen en hier krijg je de kans om jouw sollicitatie nog beter te motiveren. Deze sollicitaties zullen plaatsvinden op Science Park vanaf 17:00 op de volgende data: 26 april, 1 mei, 3 mei en 4 mei.

Stap 3. De SoCo gaat in beraad en zal een voorlopig bestuur samenstellen. Uit alle sollicitanten zal een soepele doch zorgvuldige selectie worden gemaakt. Met de geselecteerde sollicitanten (individueel en als groep) zal de SoCo in gesprek gaan en de feedback hiervan meenemen in hun uiteindelijke besluit.

Stap 4. De SoCo draagt uiterlijk een maand voor de verkiezings-ALV een bestuur voor. Als je hier niet in zit kun je een tegenbestuur vormen.

Stap 5. Het SoCo-bestuur dient een beleidsplan te schrijven voor de verkiezings-ALV. Dit geldt ook voor eventuele tegenbesturen.

Stap 6. Tijdens de verkiezings-ALV zal het nieuwe bestuur worden verkozen, als je wordt ingestemd ben je officieel kandidaatsbestuur.

Stap 7. Tijdens de wissel-ALV zal het 71e bestuur een zilveren ACD-speldje opspelden en ben je officieel een bestuurslid van het 72e bestuur des Amsterdams Chemisch Dispuuts.

Voor vragen kun je de SoCo-leden aanspreken (Yara, Danny, Richard en Jelle) of een mailtje sturen naar socoacd@gmail.com.