Wintersport 2021 – ACD x VCSVU

Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de Wintersportreis 2021 naar Risoul in Frankrijk in samenwerking met de VCSVU! Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel niet om te mailen naar wintersport@acdweb.nl of één van de commissieleden direct een app-je te sturen.


Informatie over de inschrijvingen

Iedereen kan zichzelf inschrijven voor de reis en de betaling doen per iDeal.

1. Persoonsgegevens

Allereerst maak je een account aan voor je inschrijving. Daar is alleen een e-mailadres en een wachtwoord voor nodig. Dan vul je je persoonsgegevens in. Na het invullen van de persoonsgegevens kan je op de pagina aangeven of je skihuur, skilessen en/of andere opties wil toevoegen aan de reis. De kosten zijn hierbij zichtbaar. Kies de optie die jij graag wil.

 • Voor skiërs: kies ‘Skimateriaal volwassenen brons + Helm (Eco) (3 dagen) — €35’ om op 379€ uit te komen. Je kan ook de optie zonder helm kiezen, dit maakt voor de prijs niet uit. 
 • Voor snowboarders: kies ‘Snowboard materiaal volwassenen + Helm zilver (Evolution/decouv) (3 dagen) — €55’ om op 399€ uit te komen. Deze optie kan ook zonder helm.
 • Als je eigen materiaal meeneemt kies ‘Geen Materiaal’
 • Daarna worden opties voor reisverzekeringen gegeven, deze zijn allemaal optioneel en je mag zelf beslissen of je deze afsluit. 
 • Verder klik je nog ‘Halfpension’, Algemene Voorwaarden Wintersport ‘Ja’ en geef je aan bij welke vereniging je zit (‘ACD’, ‘VCSVU’, ‘Introducee’)
 • Als laatste geef je twee keer aan dat je meegaat met de busreis (heen en terug). 

Ski-/snowboard-materiaal info: eco/zilver gaat over of het materiaal nieuw is of al gebruikt. Wij zullen al gebruikt materiaal krijgen. Je kan dus nog wel beginners of gevorderd materiaal kiezen ter plaatse. 

2. Akkoord met Husk Algemene Voorwaarden

Als laatst dien je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Husk te accepteren. Zodra je dit hebt gedaan is je inschrijving definitief en kan je niet meer kosteloos uitschrijven. 

3. (Aan)betaling

Bij de inschrijving vraagt Husk om binnen 10 dagen een aanbetaling te doen van €100. Daarna heeft iedereen tot 17 december de mogelijkheid om de rest van de reissom te betalen. Betalingen kunnen via iDeal worden gedaan. Je kan ook gewoon de hele reissom in één keer betalen.  

LET OP! Als het geld is afgeschreven, kan het even duren voordat je een bevestiging ontvangt. Soms lijkt het ook alsof de betaling niet is gelukt, maar kans is groot dat dit wel zo is. Als je denkt dat het dus niet is doorgekomen, wacht voor de zekerheid even een dagje, voordat je het opnieuw probeert te betalen. Check ook je spam!

4. Inschrijving wijzigen

Je kan tot 17 december kosteloos de details van je inschrijving wijzigen. Dus heb je ineens toch je eigen ski’s kan je dit altijd nog aanpassen. Heb je al betaald, dan krijg je het verschil terug. Daarvoor moet je zelf contact opnemen met Husk. Wil je na 17 december nog details wijzigen dan kost dit €25,-. 

Als je je niet kan inschrijven via de link, dan zit de reis vol! Stuur dan een mail naar wintersport@acdweb.nl met je naam en e-mail. Wij zullen je laten weten als er weer plekken beschikbaar komen.


 SCHRIJF JE NU HIER IN.


De inschrijflink is nu open. In tegenstelling tot vorige jaren is de inschrijving beperkt open, namelijk tot uiterlijk donderdag 16 december. Het is ook niet mogelijk om je uit te schrijven, aangezien de inschrijvingen dit keer via de reisorganisatie Husk verlopen. Meer informatie over inschrijven staat hierboven. Na 16 december is het wel nog mogelijk om te ruilen. Dus kan je toch overhoop niet mee, dan kan wel je nog een vervanger vinden tot uiterlijk 12 januari.

Wanneer gaan we?

De ACDxVCSVU Wintersport 2021 vindt plaats vanaf donderdagavond 28 januari tot en met maandagochtend 1 februari. We zullen vertrekken vanaf een centrale locatie in Amsterdam tussen Science Park en de VU campus in. Dan rijden we ‘s nachts naar Risoul, waar we vervolgens drie volle dagen zullen gaan skiën en snowboarden. Op de derde dag, op zondagavond, vertrekken we weer en rijden we weer door de nacht, waarna we op maandagochtend in Amsterdam zullen aankomen.

Hoeveel kost het?

De kosten van deze wintersport komen neer op €379,- en de betaling zal via de inschrijving direct aan Husk betaald worden (je hoeft dus niets over te maken naar het ACD). In dit bedrag zit inbegrepen:

 • Busreis
 • Skihuur
 • Skipas
 • Accommodatie
 • Ontbijt & diner (2x)
 • Totally Yeti-card: altijd 0,5L bier voor €4,-

Dit bedrag kan afwijken als je snowboard materiaal wil huren als of je je eigen materiaal hebt.

 • Snowboard materiaal: toeslag van €20,- (totaal €399,-)
 • Eigen materiaal: korting van €35,- (totaal €344,-)

Waar gaan we heen?

We zullen dit jaar afreizen naar Risoul in Frankrijk. Risoul staat bekend als een geweldige plek voor studenten. We zullen verblijven in appartementen met 4-persoonskamers. Naast de appartementen is een groot restaurant, La Grotte du Yeti, waar wij kunnen ontbijten, dineren en ‘s avonds kunnen après-skiën (in hoeverre de corona-regels dat natuurlijk toestaan). Voor een kaart van de pistes klik hier.

Corona

Helaas bestaat er natuurlijk nog steeds een kans dat dit prachtige weekend door corona niet door kan gaan. Hier hebben wij natuurlijk ook rekening mee gehouden dus hier volgen alle afspraken omtrent corona. Deze zullen wij ook zo up-to-date mogelijk houden. Voor meer informatie check ook vooral de informatie pagina’s van de ANVR en SGR. De reisorganisatie Husk, waarmee wij zullen reizen zijn lid bij deze beide bedrijven.

 • Wordt de reis geannuleerd wegens de corona-maatregelen in Frankrijk en/of Nederland, dan krijgt elke deelnemer 100% van de reissom terug.
 • Geldt er code oranje in Frankrijk? Dan wordt de reis geannuleerd en krijg je 100% van reissom terug.
 • Wordt Frankrijk code Oranje als wij er al zijn? Husk heeft naar een repatriëringsgarantie, dus we kunnen dan gewoon rustig naar huis.
 • Moeten we een mondkapje in de bus? Ja, de bus houdt aan de regels van het OV, dus moeten we in de bus een mondkapje op. Dit is geheel je eigen verantwoordelijkheid, eventuele boetes zijn ook voor de mensen die zich hier niet aan houden. Je mag je mondkapje af doen om te eten en te drinken.
 • Wil je toch niet mee vanwege corona? Dan ligt het geheel aan je eigen annuleringsverzekering wat de voorwaarden zijn voor het terugkrijgen van de reissom.
 • Kan je toch niet mee maar heb je een vervanger gevonden? Dan kan je dit tot uiterlijk 12 januari nog aan de commissie doorgeven.

Mis ik geen colleges?

Het is natuurlijk erg fijn als de deelnemers geen colleges missen door dit weekend. Om deze reden proberen we er samen met de opleiding voor te zorgen dat deze dagen worden vrijgeroosterd.

ACD:
Bachelorstudenten: er staan op de vrijdag 29 januari geen colleges gepland, dus op deze dag mis je niets. Tweedejaars volgen dan project 1 en kunnen de presentatie op donderdag geven. Bespreek dit ook met je begeleiders! Derdejaars volgen dan literatuur en kunnen hun literatuur thesis een dag eerder inleveren.
Masterstudenten: voor studenten van de track Molecular Sciences is er rekening gehouden met dit weekend en is de vrijdag ook vrijgeroosterd.

VCSVU:
De VU is niet bereid om de dagen vrij te roosteren voor de studenten voor deze reis.

Algemene Voorwaarden

Hier kun je de Algemene Voorwaarden vinden voor de Wintersport 2021 georganiseerd door de wintersportcommissie van het ACD en de VCSVU.


Wintersportcommissie 2020-2021
Maartje van Rijn
Lisa de Jong
Maxime Gerber
Chiara Marini
Martijn ten Brink