Zomer programma’s

Humanity in Action Fellowships 2018 

Afbeelding1

Wil je meer leren over leiderschap, mensenrechten en inclusiviteit? En lijkt het je wat om onderdeel te worden van een groot internationaal netwerk van ambitieuze studenten en (young) professionals die zich inzetten voor de wereld om hen heen? Meld je dan nu aan voor het Zomerprogramma van Humanity in Action!

Dit programma brengt een internationale groep studenten met verschillende achtergronden samen om te leren over mensenrechten en de sociale en politieke oorzaken van discriminatie. De missie van Humanity in Action is het onderwijzen, inspireren en verbinden van de leiders van morgen. Daarvoor bouwen we aan een groot, internationaal netwerk van studenten, (young) professionals en gevestigde leiders van alle achtergronden, die toegewijd zijn aan de promotie van mensenrechten, inclusiviteit en actief burgerschap.

Kort samengevat:
Amsterdam en Sarajevo: 8 juni – 8 juli
Atlanta en Detroit: 10 juli – 5 augustus
Kosten: gratis!

Aanmeldingsdeadline: 18 februari, om 23:59 uur

Je kunt deelnemen als je:

  • Ingeschreven staat bij een universiteit, HBO of MBO of maximaal twee jaar bent afgestudeerd;
  • Nederlands en Engels spreekt en schrijft (het programma is geheel in het Engels);
  • Aantoonbare betrokkenheid hebt bij de thema’s van het zomerprogramma;
  • Je goed staande kunt houden in pittige discussies binnen een sterke internationale groep;
  • Ook na het zomerprogramma actief wilt blijven in het netwerk van Humanity in Action.

Meer info is te vinden op de volgende website: www.humanityinaction.nl.  2

Word staf of leiding bij CISV 
CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Ons doel is een eerlijkere en vredevollere wereld en dat willen wij bereiken door jongeren uit verschillende landen in aanraking met elkaar te brengen. Dus wil jij komende zomer een internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, jongeren een fantastisch kamp bezorgen? Aan wat CV building doen en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben zonder dat je hier zelf voor hoeft te betalen? Meld je dan aan voor een van de programma’s van CISV! Kijk op cisv.nl/nl/staf-leiding, like ons op facebook.com/CISVNL of mail naar leiding@nl.cisv.org

Wie wij zijn
CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Vanuit Nederland gaan elk jaar ongeveer 200 jongeren naar alle uithoeken van de wereld, om daar een aantal weken lang in aanraking te komen met jongeren uit andere culturen. Ons doel is een eerlijke, rechtvaardige en vredevolle wereld. Daarnaast organiseren wij ieder jaar zes programma’s in Nederland waar delegaties van over de hele wereld naartoe komen.

Wat wij zoeken
Omdat sommige van de jongeren die met CISV weg gaan nog maar 11 jaar oud zijn, hebben wij begeleiders nodig. Deze begeleiders hebben een delegatie van vier tot zes deelnemers onder hun hoede en zorgen ervoor dat er activiteiten gepland worden en dat het de deelnemers aan niets ontbreekt.
Daarnaast hebben wij staf nodig voor onze programma’s in Nederland: zij zorgen ervoor dat alle randzaken geregeld worden en dat de internationale deelnemers goed begeleid worden tijdens hun verblijf hier.