Shell

 

Shell_jan2013_PECTEN_RGBjo

Shell is een wereldwijd energiemaatschappij. We zijn in transitie, van olie, via gas naar een CO2-neutrale energieleverancier met een mix van hernieuwbare bronnen op de langere termijn. De energietransitie gaat samen met een enorme toename van energie en de vraag naar chemicaliën. Dit is een uitdaging voor onze samenleving en voor ons bedrijf. Hiervoor hebben we ook chemici zoals jij nodig.

Shell heeft een uitgebreid inzicht in hoe energiesystemen kunnen veranderen. We hebben een duidelijke strategie die een competitieve stap vooruit zet om een ​​investering van wereldklasse te creëren door meer en schonere energieoplossingen te leveren.

Shell gelooft in de noodzaak voor de gehele samenleving om de klimaatuitdaging aan te gaan. We denken dat het bereiken van nul emissie voor de wereld een uitdaging is, maar haalbaar is en dat dringende actie en een langetermijnvisie van beleidsmakers vereist zijn om commerciële en consumentenkansen te stimuleren. Shell zal zijn rol spelen waar het commercieel zinvol is.

Shell heeft vertrouwen in zijn vermogen om op lange termijn mee te evolueren met het energiesysteem en de energie en aanverwante producten te leveren die mensen in hun leven willen.

Dankzij de technologische capaciteit, klantperspectief, operationele ervaring en marktkennis van Shell lopen we voorop met veel interessante nieuwe technologieën en kansen.

Voor meer informatie kijk op: https://www.shell.nl/carrieres/studenten-en-afgestudeerden.html