Lid worden

 

Met dit formulier kan je lid worden van het Amsterdams Chemisch Dispuut (ACD). Hiermee krijg je toegang tot alle fantastische activiteiten die het ACD organiseert, zoals lezingen, excursies, sportevenementen, weekenduitjes, een wintersportreis en de buitenlandse reis. Daarnaast krijg je ons driemaandelijkse blad toegestuurd, waarin je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen binnen scheikunde en het ACD. Ook kun je gebruik maken van onze services zoals korting op je studieboeken.

Je kunt lid worden van het ACD als je aan de UvA en/of de VU een bachelor of master scheikunde gaat studeren. Ook als je slechts enkele scheikunde vakken volgt aan deze universiteiten, zoals het geval is bij een minor of een major scheikunde, kan je lid worden. Kom je niet in aanmerking, maar wil je toch lid worden, stuur dan een mail naar het bestuur van het ACD (bestuur@acdweb.nl).

Voor slechts €21 (Bachelor scheikunde) of €14 (Master scheikunde) ben je lid, totdat je je diploma behaald hebt. Je lidmaatschap is pas voltooid wanneer je dit hebt bepaald. Dit kan door het gevraagde bedrag over te maken naar NL45 INGB 0000154992 t.n.v. Amsterdams Chemisch Dispuut. o.v.v. ‘volledige naam + lidmaatschap bachelor/master’. Je kan het ook op een later moment met pin betalen in de ACD-kamer, die te vinden is in ruimte A0.09 op het Science Park.

Let op: je krijgt pas toegang tot de website op het moment dat je je lidmaatschap hebt betaald. Toegang tot de website is nodig voor het bestellen van je studieboeken met korting.