Documenten

 

Jaarboek 1996 ten behoeve van Amsterdamse scheikundigen in de jaargangen 1937 – 1947

In 1996 is een jaarboek gepubliceerd over de studie scheikunde in de jaargangen 1937 – 1947. Hierin wordt natuurlijk ook de oprichting van het ACD uitgebreid besproken met de oprichtingsvergadering, eerste ALV’s en nog meer interessante stukken en verhalen. Dit boek is bij het opmaken van het Almanak 1945 – 2020 bij de Alkanakcommissie terechtgekomen waarna het met budget van het Beste Idee van het ACD professioneel gedigitaliseerd is. Klik hier voor die digitale versie.

Almanak 1945-2020

Na een half jaar ploeteren van de Almanak Commissie is hij hier dan eindelijk officieel: de Almanak des Amsterdams Chemisch Dispuuts! Voor ieder van jullie ligt er een exemplaar klaar in het ACD-hok op Science Park. Je kan hem ophalen als er iemand van bestuur aanwezig is op de dienst-dagen. Als je op die dagen niet op Science Park kan zijn kun je het bestuur mailen voor een ander ophaalmoment of wij sturen hem naar je op (dit laatste kost €4 en mail hiervoor naar de Almanak Commissie). Ook zal de almanak bij toekomstige fysieke SLA-activiteiten (wanneer die weer door mogen gaan) aanwezig zijn. Voor de mensen die niet kunnen wachten is de almanak hieronder te vinden. De almanakken lopen gelukkig niet weg, dus als je nu niet in staat bent om te komen, maar het fysieke onderwijs afwacht, kan dat natuurlijk ook!

ACiD is het periodiek van het Amsterdams Chemisch Dispuut en verschijnt drie à vier keer per collegejaar. Het blad wordt naar leden en donateurs toegestuurd. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina van de bladcommissie.