ACD’ers van de maanden September, Oktober en November 2023

De afgelopen drie maanden hebben alle ACD’ers weer hun best gedaan om zo veel mogelijk punten te verzamelen! En dat betekent dat er ook drie keer een ACD’er van de maand is! De ABC excuseert zich dat het heel lang heeft geduurt voordat deze bekend zijn gemaakt :(

September
In September is Nora Straub ACD’er van de maand geworden! Voor velen is dit geen wonder, want Nora is heel actief binnen het ACD. Met de BEC organiseert zij de wonderlijke reis naar Budapest dit jaar en als voorzitter van de LEC organiseert zij interessante lezingen en excursies. In de Gezellie is zij volgens sommigen het gezelligste lid en met de CWAL waardeert zij alle ACD’ers die ook lid zijn van één van de vele commissies! Maar Nora zelf mag ook een keer gewaardeerd worden en wie weet zie je haar nog wel een keer terug in de hall of fame!

Oktober
In Oktober zien we een oude bekende terug: Gijs Rombouts! Gijs is een ex-actief lid en misschien wel de bekendste Commissaris Inkoop die de ABC ooit heeft gehad (Zegt 120 treetjes nog iemand iets?). Gijs is al vaker ACD’er van de maand geworden afgelopen jaar en de kers op de taart was dat hij ook nog eens ACD’er van het jaar is geworden! Trouwens ook Master, Ouwe Lul, Borrelaar, Tapper en Sporter van het jaar, maar de hoofdprijs blijft het belangrijkste! Gelukkig lijkt hij niet zo heel veel haast te hebben met het afstuderen, dus kunnen we nog langer genieten van Gijs bij het ACD!

November
In November is na een stevige strijd Elianne Lekkerkerker eruitgekomen als ACD’er van de maand! Elianne is sinds dit jaar actief in maar liefst 4 commissies. Zo heeft ze er voor gezorgd dat een groep ACD’ers in November onderdak kon vinden in Leeuwarden met het AlleJaarsWeekend. Daarnaast verzorgt ze in December als voorzitter van de KoCo een overheerlijk kerstdiner voor de leden. Haar sportieve kant vinden we dan weer terug bij de ACTIE! en de ONCS-2025 commissie. Elianne zullen we dus nog lang terug zien bij het ACD!