BEC 2019: Zagreb en Ljubljana

Beste lid of donateur van het ACD,

Dit jaar zullen wij met 50 studenten in de week van 13 april t/m 21 april 2019 op studiereis gaan naar Zagreb en Ljubljana. Deze studiereis zal bedrijfsexcursies bevatten maar ook een bezoek aan de universiteiten daar. De rest van de week is gevuld met andere culturele en educatieve activiteiten met eventueel een feestje tussendoor!
Dit jaar zal de inschrijving iets ander verlopen dan afgelopen jaren. Omdat de inschrijvingen afgelopen jaar zó snel vol zaten heeft de commissie in samenwerking met het bestuur besloten om het dit jaar met een loting te doen. De inschrijving zal 30 minuten open zijn op dinsdag 4 december 2018 van 20:00 tot 20:30 (CET). De inschrijvingen binnen dit half uur zullen worden geloot voor een plek bij de eerste 50 of op de reservelijst. Alle inschrijvingen voor 20:00 zijn ongeldig. Alle inschrijvingen na 20:30 zullen automatisch op de reservelijst geplaatst worden, dit zal wel gebeuren op basis van de tijdstip van inschrijven.
Dit jaar zullen wij met de bus reizen naar de bestemming(en). De regels omtrent de hele reis kun je terugvinden in de Algemene Voorwaarden.
Heel erg leuk dat je mee wilt met ons en wij hopen jou een plekje te kunnen geven.
Let op!: Leden hebben voorrang op donateurs.

Hierbij de inschrijflink.

Liefs,

De Buitenlandse Excursie Commissie 2018-2019,

Siza Kuin
Myrthe Zwart
Robin Schatens
Nadav Joosten
Bente Reus
Jasper Blom