Bericht voor aankomende bachelorstudenten (nieuwe eerstejaars)

Beste aankomend student,

Graag wil ik nog even wat duidelijkheid voor jullie scheppen omtrent de studieboeken en andere vragen die jullie misschien zullen hebben.

Studieboeken:
Als je lid wordt van het ACD (Lid Worden ACD) kun je een account aanmaken op onze website, hiermee kun je o.a. studieboeken bestellen met korting. (Let op! Accounts moeten handmatig worden geactiveerd door het bestuur, dit kan een paar dagen duren.) Op https://www.acdweb.nl/boeken/ kun je de link vinden naar onze online webshop en daar naar de boekenlijst gaan voor eerstejaars studenten. Op deze boekenlijst vinden jullie zes vakken met in totaal vijf verschillende boeken (een boek wordt twee keer gebruikt). Alle boeken zijn verplicht! (Je hoeft de boeken natuurlijk niet per se bij ons te bestellen) Bestel je boeken voor donderdag 23 augustus 23.59u in onze webshop, want dan zijn ze op tijd binnen voor het begin van het collegejaar. De boeken kun je dan bij ons ophalen tijdens de verplichte Facultaire Introductie op dinsdag 28 augustus op het UvA Science Park.

Andere vragen:
Wij hebben zoveel mogelijk vragen voor jullie proberen uit te werken in een FAQ op onze website. Als je vraag er niet bijstaat kun je ons ook altijd een mailtje sturen.

Tot op de Facultaire Introductie!

Met vriendelijke groet,

Maartje van Rijn
Commissaris Onderwijs