Chemistry fair

Ben je nog op zoek naar een baantje in de zomermaanden en heb je geen zin om vakken te vullen of ergens achter de bar te staan? Dan is het onderstaande assistentschap aan de uni misschien wat je zoekt.

Onze natuurkundige vrienden stelen namelijk al sinds eind jaren 80 de show bij alle open avonden met hun physics fair en de opleiding heeft besloten dat scheikunde niet achter kan blijven. Het bestuur heeft al een beetje verkennend werk gedaan en met die informatie en in samenwerking met de afdeling outreach zal je dan in de zomer een begin maken aan onze eigen chemistry fair. Hiervoor zal je verschillende experimenten van verschillende niveaus bedenken en verzamelen en wellicht samenwerken met professoren en zelfs de Universiteit Utrecht. Als alles goed verloopt kan je dan je eigen chemistry fair voor het eerst laten plaats vinden bij de open dagen in september.

Mocht je geïnteresseerd zijn, mail dan voor de vakantie je naam en telefoonnummer naar bestuur@acdweb.nl. Wij brengen je dan in contact met de rest van de geïnteresseerden en de verantwoordelijke van de universiteit zodat jullie bij elkaar kunnen gaan zitten om om de vakanties heen te plannen.