Algemene BarCommissie (ABC)

Over de Algemene BarCommissie (ABC)

De Algemene BarCommissie, kortweg ABC, is misschien wel de AllerBelangrijkste Commissie van het ACD. Deze commissie zorgt er namelijk voor dat er elke vrijdag om 17:00 een (thema)borrel is in de Brainwave op het Science Park. De ABC is er in gespecialiseerd om de lekkerste biertjes te tappen en andere drankjes te serveren en staat altijd samen met andere leden achter de bar op de borrel. Daarnaast zorgt de commissie er ook voor dat er genoeg snacks en drankjes aanwezig zijn in de ledenkamer. Dus wil je een keertje op de borrel tappen? Of heb jij een geweldig idee voor een nieuw drankje of snack? Dan ben je bij de ABC op de juiste plek!

Voorbeelden

Elk jaar organiseert de ABC een aantal themaborrels. Eén van de leukste themaborrels is de pokémon-borrel, waarbij eerstejaarsstudenten pokémonkaartjes verzamelen van de actieve leden van het ACD en zo iedereen snel kunnen leren kennen. Daarnaast is de jaarlijkse Kabouterborrel samen met NSA ook eentje om niet te missen. Op deze borrel, altijd georganiseerd aan het einde van de eerste tentamenweek, drinken we overheerlijke La Chouffe biertjes vanuit de Brainwave tap en verkleden we ons allemaal als de Chouffe kabouter. Er zijn te veel thema’s om op te noemen, dus houd de promotie altijd goed in de gaten!

Leden: Lucas Been (Voorzitter), Nikki Biesbrouck (Secretaris), Marek Pontvuijst (Penningmeester), Fay Heemskerk (Commissaris Inkoop), Koen Andrea (Commissaris Promotie), Nada Benlhaj (Commissaris Verkoop), en Martijn van Gelder (Commissaris Proeverij)
E-mail: abc@acdweb.nl