Donateurs

 

Wellicht ben je al (goed) bekend met het ACD (Amsterdams Chemisch Dispuut), oorspronkelijk UvA’s eigen scheikundige studievereniging en met ingang van collegejaar ’13-’14 die van heel Amsterdam.

Het kan zijn dat je vroeger lid bent geweest van het ACD (of van een andere studievereniging); of dat je bijvoorbeeld wel eens op een borrel in de RTTR (RoeTerToeteR) was. Misschien sta je sowieso wel achter het concept van een studievereniging. Het ACD is er namelijk om het leven van een scheikundestudent in Amsterdam makkelijker te maken. Dan lijkt het je misschien leuk om ons te steunen door middel van een donateurschap!

Als donateur kun je ervoor kiezen het ACD-periodiek te ontvangen of om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van alle activiteiten en borrels die gehouden worden. Groot voordeel is dan ook dat je meteen mee mag doen met al deze leuke dingen!

Al het geld dat je doneert, wordt natuurlijk goed gebruikt. Zo zijn we van plan om de studenten te blijven ondersteunen met hun materiële studiebehoefte en sociaal onderhoud. Ook zijn we van plan de contacten met andere studieverenigingen beter te onderhouden, onder andere door het organiseren van een zusteravond.

Hoe word je nou donateur? Er zijn twee manieren:

Je kan tussen 12.00 en 13.00 uur langskomen bij de ACD-kamer (A0.09) om een formulier in te vullen en je donatie te betalen met pin.

De tweede optie is door middel van het donateursformulier in te vullen. Dit formulier vind je hier.

Donatie is minimaal € 10,- en je donateurschap is geldig voor 1 jaar. Wil je meer info over ons, dan kan je ons ook altijd mailen.