Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BEC Locatie-Verkiezing

29 september 12:00 12:30

De Buitenland Excursie Commissie organiseert dit jaar weer een studiereis! Met rond de 50 ACD’ers zullen wij in de meivakantie afreizen naar een stad die jullie uit 3 opties mogen kiezen. De reis bestaat uit bezoeken aan bedrijven en de lokale universiteit, maar natuurlijk zullen wij ook het uitgaansleven ontdekken! Dus stem snel op je favoriete locatie met deze link!

Frankfurt am Main

Frankfurt is de 5e grootste stad van Duitsland, met een modern straatbeeld en toch een rijke geschiedenis. Met 40.000 studenten heeft de stad ook een leuk nachtleven, met meer dan genoeg lekkere Duitse biertjes. De chemische faculteiten van Frankfurts universiteiten en overschot aan chemische industrie in de buurt beloven daarnaast interessante excursies!

München

München is het thuis van de Ludwig-Maximillians-Universität met zijn eigen faculteit voor scheikunde en farmacie en de stad bevat genoeg scheikunde om ons te tonen waar Duitsland nou echt om bekend staat. Voor het relaxen staat München ook bekend om zijn nachtleven en de 100.000 studenten in München zullen ons graag de stad op zijn best laten zien met het beste bier dat Duitsland te bieden heeft. Kortom, München heeft alles wat de student zou willen.

Antwerpen

Met zo’n 50.000 studenten van o.a. de Universiteit Antwerpen een echte studentenstad. Deze havenstad is met veel nachtleven, veel bier en ook nog wat chemische bedrijven dé stad van België! Aan gezelligheid geen gebrek. Awel, wa wilde nog meer?

Gratis