Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijvendag

21 februari - 14:00 - 17:00

€10

Wil jij je oriënteren op wat je wil na jouw studie? Lijkt werken in het bedrijfsleven jou interessant? Kom dan naar de Bedrijvendag op woensdag 21 februari georganiseerd door de Acquisitie Commissie. Op deze dag komen sprekers van Teijin Aramid, Spark904 en Baril Coatings praten over hun werk en wat hun bedrijven voor jou kunnen betekenen tijdens en na je studie. Na de praatjes van de sprekers, is er ook nog een mogelijkheid om daarna nog vragen te stellen aan de sprekers tijdens het aansluitende carrièrediner bij Maslow, waarbij je voor €10,- kan genieten van 2 gangen en drankjes, en de sprekers nog meer kan vragen over hun werk. Let op, je hoeft je alleen in te schrijven als je mee wil eten.

Teijin Aramid is een hoogwaardig technologiebedrijf op het gebied van aramiden. Ze zijn werkzaam binnen diverse sectoren, zoals de auto-industrie, veiligheid en levensbescherming, ballistiek, ruimtevaart, olie- en gastransport, en hernieuwbare energie.

Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. Ze focussen onder andere op verlagen van de milieubelasting door de levensduur van materiaal te verlengen met minder coating (dunne laag technologie), minder gevaarlijke stoffen in de producten toe te passen en door emissiearm te produceren.

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€10

Locatie

SP C1.112

Organisator

Acquisitiecommissie
E-mail
Partners@acdweb.nl
Bekijk de site van Organisator