Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wintersport 2023

2 februari - 17:00 - 5 februari - 09:00

€400

De Wintersportcommissie van het ACD organiseert dit jaar weer eindelijk een wintersportreis! We zullen afreizen naar Risoul in Frankrijk. We vertrekken op donderdagavond 2 februari aan het eind van de dag vanaf Science Park en we zullen vrijdagochtend aankomen. We zullen verblijven in Résidence Les Mélèzes in Risoul. Nadat iedereen hun materiaal heeft, mogen we meteen de piste op! Op vrijdag zal er skiles voorzien zijn, gegeven door ACD-lid Mik Bruin. Op zondagmiddag zullen we weer vertrekken naar Amsterdam om op maandagochtend weer aan te komen op Science Park.

Er zijn 35 plekken beschikbaar. De wintersportreis is ook open voor niet-leden, maar bij meer inschrijvingen dan beschikbare plekken zullen leden krijgen voorrang krijgen.

Het indicatiebedrag voor het inschrijfgeld van de wintersportreis is €400 en kan maximaal met een bedrag van €30 afwijken. Deze prijs is inclusief skipas, accommodatie, busreis, ontbijt en diner. Deze prijs is exclusief eventuele materiaalhuur en/of een leuke ACD Wintersport-trui. Het definitieve inschrijfbedrag wordt tenminste veertien kalenderdagen voor de betalingsdeadline schriftelijk bekend gemaakt.

De Wintersportcommissie benadrukt dat het handig is om een reisverzekering af te sluiten.

LET OP! De uitschrijfdeadline is 5 november 2022 en de betalingsdeadline is 1 december 2022.

.

Liefs,

De Wintersportcommissie 2023

Max, Rianne, Joel, Wouter en Fay

Gegevens

Begin:
2 februari - 17:00
Einde:
5 februari - 09:00
Kosten:
€400

Locatie

Résidence Les Mélèzes Risoul
05600
Risoul, Frankrijk

Organisator

Wintersportcommissie
E-mail:
wintersport@acdweb.nl
Bekijk de site van Organisator

Registraties zijn gesloten voor dit evenement.