Inschrijving eerstejaarsweekend

Lieve nieuwe eerstejaars,

Het collegejaar is al drie weken van start op het moment dat het eerstejaarsweekend plaats zal vinden. Je hebt misschien al een beetje vrienden gemaakt, weet waar alle lokalen zijn en begint te wennen aan je studie. Het is een tijdje geleden dat je je hebt kunnen ontspannen en je begint te merken dat het wel weer nodig is. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: namelijk het eerstejaarsweekend!

Als je nog niet van het eerstejaarsweekend (EJW) gehoord had, dan zal je het volgende in ieder geval wel vaker horen: dit is één van de leukste activiteiten om mee te maken als student. Gehouden op De Klonie in Ellertshaar, Drenthe, leer je hier je studiegenoten beter kennen door allerlei leuke activiteiten zoals een bierestafette, spelletjes in het bos, en nog veel meer. De plek waar medestudenten veranderen in je beste vrienden.

Het weekend is voor scheikunde-, wiskunde- én natuurkundestudenten. Beter gezegd, het wordt één groot feest! Het EJW wordt gehouden in het weekend van 23 tot 25 september. Inschrijven kan via deze link. We hopen jullie allemaal te zien in het leuke Ellertshaar.

Groetjes,
De KOEST