Speciaal bericht voor aankomende Bachelor studenten (Nieuwe eerstejaars)

Beste aankomend student,

Graag wil ik nog even wat duidelijkheid voor jullie scheppen omtrent de studieboeken en andere vragen die jullie misschien zullen hebben.
Studieboeken
Als je lid wordt van het ACD (Lid Worden ACD) kun je een account aanmaken op onze website, hiermee kun je o.a. studieboeken bestellen met korting. (Let op! Accounts moeten handmatig worden geactiveerd door het bestuur, dit kan een paar dagen duren.) Op https://www.acdweb.nl/boeken/ kun je de link vinden naar onze online webshop en daar naar de boekenlijst gaan voor eerstejaars studenten. Op deze boekenlijst vinden jullie zes vakken met in totaal vijf verschillende boeken (een boek wordt twee keer gebruikt). Door een foutje van de webshop staat niet bij elk boek het woordje (verplicht), echter zijn alle boeken in het eerste jaar verplicht om te hebben! (Je hoeft de boeken alleen niet per se bij ons te bestellen) Bestel je boeken voor maandag 21 augustus 23:59 in onze webshop, want dan zijn ze op tijd binnen voor het begin van het collegejaar. De boeken kun je bij ons ophalen tijdens de verplichte Facultaire Introductie op dinsdag 29 augustus op het UvA Science Park.
Andere vragen
Wij hebben zoveel mogelijk vragen voor jullie proberen uit te werken in een FAQ op onze website. Als je vraag er niet bijstaat kun je ons ook altijd een mailtje sturen.
Tot op de Facultaire Introductie!
Met vriendelijke groet,
Jelle Hofman
Commissaris Onderwijs en PR