Vacature bij StudyTree

Lijkt het je leuk om voor de klas te staan in een internationale setting? Is je Engels op niveau? Ben je zelfstandig, neem je graag initiatief en zou je jezelf graag blijven ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

StudyTree heeft in verband met recente groei met spoed nieuwe docenten nodig voor scheikunde (ook voor de andere bètavakken wiskunde en natuurkunde). Je bent in deze functie bezig studenten op 6 vwo-niveau te brengen. De studenten krijgen verschillende vakken aangeboden en we zijn op zoek naar jonge, enthousiaste en gemotiveerde mensen die ons team komen versterken voor de bètavakken. Je ontvangt een heel goed salaris, krijgt goede begeleiding en je doet er veel ervaring mee op. Zou je me willen laten weten of je wellicht interesse hebt? De volledige vacature staat hier.

Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand anders? Ontvang 50 euro voor de gouden tip*!

*Voorwaarden gouden tip:
Je kan jezelf niet aanmelden en aanspraak maken op de gouden tip; je draagt via de mail jouw kennis aan voordat degene zichzelf heeft aangemeld; de tip wordt alleen beloond als degene die je hebt aangedragen ook daadwerkelijk bij ons aan de slag gaat.