Acquisitiecommissie

 

Gemiddelde tijdsdruk: Een paar middelgrote activiteiten per jaar; 1-2x per maand vergaderen en regelmatig mailen en bellen met bedrijven.

Gemiddelde samenstelling: Goede mix van bachelor- en masterstudenten

Algemene Omschrijving

De acquisitiecommissie is een commissie die streeft naar het vastleggen van samenwerkingen tussen (chemische) bedrijven en het ACD. Hierbij bieden wij adverteermogelijkheden (banners, posters, posts) en speciale evenementen. Deze samenwerkingen zijn heel belangrijk voor het ACD, omdat zonder de bedrijven wij een groot deel van onze inkomsten missen. En hoe minder inkomsten, hoe minder evenementen er kunnen zijn.

Is deze commissie iets voor mij?

Als acquisitie lid heb je veel contact met bedrijven. Dit betekent dat je belt, mailt en op alle andere mogelijke manieren contact opzoekt. Je legt hierdoor al veel contact met de wereld die je na je studie ingaat. Als dit je ook maar enigszins aanspreekt dan is de acquisitiecommissie zeker iets voor jou.

Voorbeeld van onze commissie

Op 15 februari 2023 heeft de acquisitiecommissie een bedrijvendag georganiseerd. Het doel hiervan was om de ACD-leden kennis te laten maken met de chemische bedrijvenwereld. Na veel bellen en een hele hoop mails was het uiteindelijk gelukt om sprekers te krijgen van Tata Steel, Shell en Teijin Aramid. Na afloop hebben de deelnemers en sprekers (met korting) gedineerd bij Maslow.

Leden: Tim de Groot, Sverre Overdijk en Janne van Asselt
De acquisitiecommissie is te bereiken via het volgende mailadres: Partners@acdweb.nl.