EersteJaarsCommissie (EJC)

 

Gemiddelde tijdsdruk: ∆

Gemiddelde samenstelling: deze commissie bestaat uitsluitend uit eerstejaarsstudenten

Algemene beschrijving

De EersteJaarsCommissie, ook wel EJC, is een commissie voor en door eerstejaarsstudenten. De commissie heeft als doel de eerstejaarsstudenten een stukje dichter bij elkaar te brengen en zich thuis te laten voelen binnen de studie én het ACD. Dit doen ze door het organiseren van allerlei leuke activiteiten die zich onderscheiden van het normale aanbod van borrels en lezingen. Hoe leer je je medestudenten nou beter kennen dan tijdens een uur ongemakkelijk stijldansen?

Is deze commissie iets voor mij?

Deze commissie is een leuke manier om kennis te maken met het commissie werk. Omdat niemand in je commissie ervaring heeft op dit gebied kunnen jullie samen ontdekken wat werkt en wat niet. Daarbij kan natuurlijk altijd hulp gevraagd worden bij het bestuur of ouderejaars. Verder is het hartstikke leuk om met een groep mensen leuke dingen te organiseren. Hiervoor moet soms, net voor een activiteit, veel geregeld worden, maar verder is deze commissie relatief rustig en flexibel. Kortom als het je leuk lijkt om in een commissie te gaan die niet te druk, flexibel en super gezellig is, ga dan bij de EJC.

Voorbeeld van onze commissie

Vorige jaren zijn er natuurlijk talloze activiteiten geweest. Variërend van klimmen tot dansen en van sterrenkoepel tot picknick. Het leuke is juist dat je het helemaal zelf mag beslissen.

Voorzitter: Lotte Nijman
Secretaris: Gijs van Hardeveld
Penningmeester: Gijs Brienesse
Algemeen lid: Rafael Beunk, Mik Bruin, Storm van Emmerik, Nikita van der Gun

De EJC is te bereiken via het volgende mailadres: EJC@acdweb.nl.