ICT-Commissie

 

Gemiddelde tijdsdruk: ∆

Gemiddelde samenstelling: Drie leden met ICT-ervaring

Algemene beschrijving

De ICT-commissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website van het ACD en de ICT-voorzieningen in het ACD-hok (Computers, printer en iPad). De ICT-commissie zorgt ervoor dat de website regelmatig geüpdatet wordt en lost problemen op als deze ontstaan. Deze commissie is dus vooral bezig met onderhoud, maar er is ook ruimte voor creatieve ideeën en experimenten met de website.

Is deze commissie iets voor mij?

Zijn websites jouw interesse of heb je erg veel zin om hier meer over te leren? Hou jij van het schrijven van berichten en andere leuke content voor op onze website? Of ben jij zo technisch ingesteld dat jij zonder moeite onze computers, printer en iPad weer aan de praat krijgt bij problemen? Dan is dit echt jouw commissie. Je bent namelijk vooral bezig met het levendig houden en onderhouden van de website, waarbij ook ruimte is voor experimenten. En je bent onze eerste aanspreekpunt bij technische problemen in het ACD-hok.

Voorbeeld van onze commissie

De ICT-commissie heeft in de zomer van 2017 een FAQ gemaakt voor de ACD-website. Dankzij deze FAQ kunnen aankomende studenten en onze leden makkelijk antwoorden vinden op veel gestelde vragen en zijn zij sneller geholpen dan voorheen.

Leden: Tim de Groot, Kirsten Pama, Anne-Fay de Jong en Perry Blommaart

De ICT-Commissie is te bereiken via het bestuur: ICT@acdweb.nl.