Master Activiteiten Commissie (MAC)

 

Gemiddelde tijdsdruk: Δ

Gemiddelde samenstelling: deze commissie bestaat uitsluitend uit Master studenten.

Algemene beschrijving
Het doel van de MAC is het organiseren van recreationele activiteiten voor Master studenten. Dit betekent dat het een commissie is voor en door Master studenten en dat het beoogt studenten van verschillende loopbanen bij elkaar te brengen.

Is deze commissie iets voor mij?
Als je een Master student bent en graag je mede Master studenten en het ACD beter wil leren kennen, dan is dit de commissie voor jou. De commissie staat ook open voor buitenlandse studenten en daarom worden de vergaderingen in het Engels gehouden en is het een goede mogelijkheid om met je buitenlandse collega’s in contact te komen. Vanwege de bescheiden tijdsdruk van de commissie is het goed te combineren met de studie en blijft het commissiewerk interessant door het jaar heen. Dus of je nou een nieuwkomer of een veteraan bent bij het ACD, overweeg je dan aan te sluiten bij de MAC als je interesse hebt in het leren kennen van je mede Master Studenten en het organiseren van activiteiten voor ze.

Voorheen georganiseerde activiteiten
Vorig jaar heeft de MAC activiteiten zoals een pool toernooi, pub-crawl en barbecue georganiseerd.

Voorzitter: Sverre Overdijk
Leden: Xander Becking, Joost Koning, Jose Nijman, Arad Seyed Arad Mehdi, Angelina van Dam, Bibi van Poelgeest, Nina Chen, Soma Rudi

De MAC is te bereiken via het volgende mailadres: MAC@acdweb.nl