Wintersportcommissie

 

Gemiddelde tijdsdruk: ∆∆

Algemene beschrijving

De wintersportcommissie organiseert ieder jaar de ACD wintersport. De commissie organiseert deze onvergetelijke reis en start ongeveer een jaar van tevoren. De wintersportcommissie doet altijd haar uiterste best om de reis voor een studentenprijs aan te bieden.

Is deze commissie iets voor mij?

De commissietaken variëren sterk. Naast de klassieke rolverdeling voor de vergadering met een voorzitter, secretaris en penningmeester, bestaan er altijd plekken voor extra commissieleden. Deze leden houden zich bezig met de promotie en andere invulling van de reis, naast het skiën of snowboarden zelf. In realiteit werkt de hele commissie nauw samen en leveren we allemaal een belangrijke bijdrage aan de organisatie. Lijkt het je leuk om het gezelligste uitje van het ACD te organiseren voor je medestudiegenoten, dan is deze commissie zeker wat voor jou.

Wintersport 2021

De wintersport van 2021 wordt georganiseerd voor zowel het ACD als de VCSVU! Leden van beide verenigingen zijn van harte welkom op deze reis naar Risoul in Frankrijk. Ondanks de situatie rondom Corona probeert de huidige commissie een mooie wintersport te organiseren.

Wintersportreis 2020

In februari 2020 ging het ACD voor de derde keer op wintersport, dit keer naar Wildkogel in Oostenrijk. Het weekend werd gevuld met veel skiplezier, maar ook gezamenlijke activiteiten en gepaste (alcoholische) versnaperingen.

Voorzitter: Max Rutjes

Leden: Rianne van Diest, Joël Holdener, Fay Heemskerk, Maxime Gerber, Wouter Tesselaar

De wintersportcommissie is te bereiken via het volgende mailadres: wintersport@acdweb.nl.