Wintersportcommissie


Gemiddelde tijdsdruk: ∆∆

Algemene beschrijving

De wintersportcommissie organiseert ieder jaar de ACD wintersport. De commissie organiseert deze onvergetelijke reis en start ongeveer een jaar van tevoren. Doordat zij zoveel mogelijk sponsors bij elkaar sprokkelen en reisorganisaties tegen elkaar onder laten bieden wordt het mogelijk gemaakt om de reis voor een studentenprijsje te presenteren.

Is deze commissie iets voor mij?

De commissietaken variëren sterk. Naast de klassieke rolverdeling voor de vergadering met een voorzitter, secretaris en penningmeester, beschikt te commissie ook over een commissaris PR & Acquisitie. Dit commissielid is ook zeker onmisbaar, omdat de wintersportreis natuurlijk het liefst zo betaalbaar mogelijk aangeboden moet worden. Daarnaast is communicatie zeer belangrijk voor het organiseren van de wintersport en zijn de commissieleden verantwoordelijk voor het verloop van de reis. Lijkt het je leuk om het gezelligste uitje van het ACD te organiseren voor je medestudiegenoten, dan is deze commissie zeker wat voor jou.

De wintersportreis 2019

In februari 2020 gaat het ACD voor de derde keer op wintersport. Het weekend zal gevuld worden met veel skiplezier, maar ook gezamenlijke activiteiten en gepaste (alcoholische) versnaperingen. Kijk voor meer informatie over de kosten en inschrijving op de facebookpagina.

Voorzitter: Anissa Haim
Secretaris: Mees Kuipers
Penningmeester: Bart de Mooij
Commissaris PR & Acquisitie: Maartje van Rijn
Algemene leden: Martijn ten Brink, Pim Broersen

De wintersportcommissie is te bereiken via het volgende mailadres: wintersport@acdweb.nl.