Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EersteJaarsWeekend

22 september 2023 - 24 september 2023

€47.50

Een EersteJaarsWeekend (EJW) mag je als aankomende student van de UvA absoluut niet missen. Daarom organiseren de NSA (Natuur- en Wiskunde) en het ACD gezamenlijk het EJW. Samen met een aantal begeleidende ouderejaars ga je naar een locatie buiten de stad om daar een weekend lang heel veel lol te hebben en je studiegenoten beter te leren kennen. Dit alles wordt georganiseerd door de KOESt, een commissie van acht Schei-, Wis- en Natuurkundestudenten. Zij regelen ook een deel van de facultaire introductiedagen.

Hieronder kan je je inschrijven voor het Eerstejaarsweekend 2023, dit spektakel zal plaatsvinden van 22 t/m 24 september! We gaan samen met de eerstejaars Scheikunde studenten naar kampeerboerderij ‘De Kiek’ vol een weekend vol activiteiten en gezelligheid!

Deelnemen kost €47,50. Hiervoor wordt je heenrit geregeld, alsook een slaapplek, eten en een heel leuk weekend! Verder zijn er tijdens dit weekend voor €1,- drankjes, chips en tosti’s te koop. Als je toch niet meer mee wilt, geef dit dan zo snel mogelijk door aan koest.uva@gmail.com. Tot 1 week voor het weekend (donderdag 14 september 2023) kan je je kosteloos uitschrijven en krijg je je geld terug, hierna zul je gewoon moeten betalen.

Om mee te gaan moet je een eerstejaarsstudent (bachelor) zijn en ook ingeschreven staan bij het ACD (Scheikunde) of NSA (Natuur- & Wiskunde).

Algemene voorwaarden:

Er zijn een aantal voorwaarden waar iedereen zich aan zal moeten houden.
1) Om mee te gaan met het EJW moet je een eerstejaarsstudent zijn bij het ACD of NSA.
2) Het zelf meenemen van drank of (soft)drugs is niet toegestaan.
3) Tot 1 week voor het weekend (donderdag 14 september 2023) kan je je kosteloos uitschrijven en krijg je je geld terug, hierna zul je gewoon moeten betalen.
4) Volg de instructies op van de KOEST, de besturen van het ACD en NSA en de begeleiders.

Gegevens

Begin:
22 september 2023
Einde:
24 september 2023
Kosten:
€47.50

Locatie

Kampeerboerderij de Kiek
Looneind 6
Alphen, 5131 RK Nederland

Organisator

Kommissie Opvang Eerstejaars (KOESt)
E-mail
KOESt.UvA@gmail.com
Bekijk de site van Organisator